We gaan afscheid nemen van Margo van Mol in haar rol als secretaris in het bestuur van Stichting FCIC. Zij is gekozen tot aankomend voorzitter van de verpleegkundige sectie binnen ESICM (European Society Intensive Care Medicine). Dit brengt nieuwe taken en uitdagingen met zich mee, waardoor er naar verwachting te weinig tijd overblijft om voldoende aandacht te geven aan bestuursactiviteiten voor FCIC. Margo was mede-initiatiefnemer en vanaf het allereerste moment betrokken in het ontstaan van onze organisatie. Ze blijft actief als vrijwilliger en wij feliciteren haar van harte met deze nieuwe rol.

We zijn nu op zoek naar een nieuwe secretaris. Essentieel is een intrinsieke motivatie om bij te dragen aan de doelstelling van de organisatie, het verminderen van de emotionele impact van een intensive care opname. Dat kan op verschillende manieren en passend bij je huidige werkzaamheden en interesses. Je bent de verbinder met verschillende werkgroepen, kunt projecten coördineren en/of ondersteunen, en zorgt o.a. voor de verslaglegging van de maandelijkse bestuursvergaderingen.

Heb je belangstelling om in het bestuur deel te nemen, specifiek in de rol van secretaris, en wil je meer weten, dan kan je mailen naar secretaris@fcic.nl. Of stuur een korte motivatie met je CV. We nodigen je dan graag uit voor een oriënterend gesprek.