De FCIC heeft dringend hulp nodig!

 

 

Beste mensen,

Wij hebben dringend hulp nodig.

1 September, de datum waarop wij honderd unieke donaties van 25€ moeten hebben om voor volgend jaar opnieuw een subsidie voor FCIC/IC Connect aan te kunnen vragen bij het Ministerie van VWS nadert snel. Op dit moment hebben wij nog lang niet het benodigde aantal donaties om dit te kunnen doen. Zonder genoeg unieke donaties geen subsidie!

Het is fijn als jij als FCIC-er kan helpen om ook voor volgend jaar een subsidie aanvraag mogelijk te maken. En: misschien is er een familielid, vriend, vriendin of collega die ons ook wil ondersteunen?

Maak daarbij gebruik van de kans om tegen een gereduceerd tarief op 12 november a.s. in de Reehorst in Ede ons eerste congres over PICS bij te wonen:

"PICS: (her)ken jij het? Post Intensive Care Syndroom in the picture".

Dit belooft een interessant congres te worden met vele gerenommeerde sprekers, waarin de vele aspecten van PICS en IC-nazorg in beeld gebracht worden. Het is bedoeld voor (voormalig) patiënten en naasten, verpleegkundigen, paramedici en specialisten. Er is voor ieder wat wils!

Safe the date, doneer vóór 20 augustus €25 en bespaar dit bedrag op het inschrijfgeld voor het congres op 12 november.

Ook als je op 12 november niet aanwezig kan zijn, is je donatie van harte welkom! En je mag uiteraard ook een hoger bedrag doneren; er zijn nog vele doelen die we op korte en lange termijn willen bereiken.

Meer informatie binnenkort via de mail, op www.fcic.nl en op onze nieuwe website www.icconnect.nl (in september gereed).

Je kunt je donatie overmaken naar

Stichting FCIC

Bank: NL34 RABO 0302527699

onder vermelding van donatie St. FCIC/IC Connect

en je naam.

Voor meer info: info@fcic.nl